Achter de schermen

HALLO. IK BEN BABETTE.

Food stylist & blogger. Houdt van creatief koken, gezond eten en goed gezelschap.

Welkom bij Babelicious Food!

Ik noem dit ook wel ‘mijn paradijs van eten’! Mijn naam is Babette en ik denk dat ik mezelf wel een foodie mag noemen. Ik ben dag in dag uit bezig met eten, vooral in de trant van creatief zijn met recepten. Het begon in 2020 toen ik merkte hoeveel passie ik heb voor eten doordat ik elke dag een nieuw recept aan het creëren was. Ik maak hiermee het moment van eten voor mezelf (en mijn gezelschap) leuker, maar zo wil ik ook andere mensen inspireren dat je meer met eten kan dan de meesten denken. Want zeg nou eerlijk, hoe leuk is het om elke dag weer verrast te worden door een lekker, maar vooral gezond recept! 

Het gezonde aspect blijf ik op focussen omdat sommige mensen er vanuit gaan dat ongezond eten vaak lekkerder is dan gezond eten. Ik wil hiermee bewijzen dat dat niet zo is (en dat je van een gezond recept altijd net iets meer kan eten omdat het verantwoord is, wat dus ideaal is). Mijn huidige concept noem ik ook wel ‘Groenten is de nieuwe basis’. Ik kies bij elk recept een groente uit waarna ik de manier van bereiden bedenk en zo smaakvolle ingrediēnten kan toevoegen aan het recept. Naast het gezonde aspect is er ook gelet op budget. Ik ben ooit gewezen op het bedrag wat ik besteedde aan boodschappen doen, waardoor ik nu altijd mezelf uitdaag om met elk recept zo goedkoop mogelijk uit te komen. Als je nieuwsgierig bent of dit per recept lukt, kan je de kosten bij het recept in de index vinden.

Ik begon met het delen van recepten via Instagram wat al snel uitbreidde tot het kanaal Babelicious Food. Ik probeer nu dagelijks een nieuw recept op Social Media en hier op mijn website te posten. Maandag tot en met donderdag post ik recepten met 80% groenten aangevuld door vlees of vis of andere groenten of specerijen. In het weekend ligt de focus op de manier van bereiden zodat je alsnog lekker los kan gaan, maar wel met een verantwoord tintje. 

Once a foodie, always in a good moody

Babette Bevelander

Bedankt voor je interesse!

Als je vragen en/of opmerkingen hebt, laat het gerust weten onderaan de pagina’s. Voor nu hoop ik dat je net de keuken in wilde gaan, want er staat een hele bundel aan recepten klaar om lekker te kokkerellen!

Liefs, Babette

Close
Babeliciousfood © Copyright 2020. All rights reserved.
Close